Appartementen

Appartement 1

Op de 2de verdieping gelegen 3 (+2) persoons appartement. Het appartement heeft een groot dakterras met uitzicht op de camping en het meer.  Er is een slaapkamer met drie bedden en een woon/eetkamer met een bedbank voor 2 extra personen.

Appartement 2

Op de 2de verdieping gelegen 6 (+2) persoons appartement. Het appartement heeft een groot dakterras met uitzicht op de camping en het meer.  Er zijn twee slaapkamers met 2x een 2persoonsbed en een kamer met 2x een eenpersoons. De woon/eetkamer heeft een bedbank voor 2 extra personen.

Appartement 5

Aan de achterzijde, op de 1e verdieping, gelegen 3 (+2) persoons appartement. Het appartement kijkt uit op een grasveld en de bergen. Het appartement heeft een slaapkamer met een 2persoons en een 1persoonsbed. In de woon/eetkamer is een bedbank voor 2 extra personen.

Appartement 6

Op de 1e verdieping gelegen 4 (+2) persoons appartement. Dit appartement is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een balkon. U heeft uitzicht over de camping. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een met een 2 persoonsbed en een kamer 2 eenpersoonsbedden. In de woon/eetkamer staat nog een bedbank voor 2 extra personen.

Appartement 7

Op de 1e verdieping gelegen 4 (+2) persoons appartement. Dit appartement is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een balkon. U heeft uitzicht over de camping. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een met een 2 persoonsbed en een kamer met een stapelbed. In de woon/eetkamer staat nog een bedbank voor 2 extra personen.

Appartement 13

Achter op de camping gelegen ruim 5 (+2) persoons appartement. Het appartement heeft een mooi dakterras, 2 slaapkamers en een woon/eetkamer met bedbank voor 2 personen.

Appartement 52

In het stenen huis gelegen 4 (+2) persoons bungalow (appartement) op de 1e verdieping. De bungalow heeft 2 slaapkamers, badkamer en woonkamer. In de woonkamer staat een bedbank voor eventueel 2 extra personen.