Camping faciliteiten

De camping is afgescheiden van het meer door middel van een fiets- en wandelpromenade. Op de camping kunnen de auto’s niet bij de tent en/of caravan worden geparkeerd op het campeerterrein zijn parkeerplaatsen aanwezig, en voor de ingang is er nog meer parkeergelegenheid. De plaatsen zijn ongeveer 6x8m1. De camping bestaat uit 2 rijen. De voorste rij heeft volledig uitzicht over het meer, maar is minder schaduwrijk. De tweede rij heeft veel schaduwplaatsen.

Op de camping zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

Een groot toiletgebouw en 2 kleine toiletgebouwen, waarvan 1 een invalidentoilet. Wasmachine en droger. Camperservice. Supermarkt, gelegen aan de hoofdweg en is vanaf de camping rechtstreeks bereikbaar. Verwarmd zwembad. Kano-, kajakverhuur. Hotelbar en restaurant met uitstekend (ontbijt-)buffet. Op de camping zijn honden aangelijnd toegestaan. Stroom 3 Ampere. Gratis Wifi!

Reserveren.

Wilt u een campingplaats reserveren of weten of erĀ een plaats vrij is? Stuur ons dan een email. Een reservering kan alleen met een aanbetaling, de reservering is pas definitief op het moment dat wij een aanbetaling hebben ontvangen.

Bar en Restaurant

6 dagen in de week kunt u genieten van ons buffet, met iedere dag een ander menu. Ook serveren wij diverse pizza’s, gebakken in een steenoven. Iedere ochtend, van 8.30 tot 11.30u, serveren wij een ontbijtbuffet.

Iedere ochtend, van 8.30 tot 11.30u, serveren wij een ontbijtbuffet. Een cappucino, brioche, diverse vers gebakken broodjes, ruime keuze uit beleg en fruit.