Accommodaties

Wilt u genieten van de gezelligheid van de camping maar heeft u liever wat meer luxe. Kies dan voor een van onze accommodaties.

Appartement, bungalow, chalets, kamer of strandhuisje.

We hebben verschillende accommodaties. U kunt kiezen uit een van de drie kamers of een appartement in ons aparthotel, een bungalow, strandhuisje of chalet op het campeerterrein.

De meeste van onze appartementen zijn gelegen boven het restaurant in het aparthotel.

Achter op het terrein hebben we nog een mooi appartement (nr. 13). Ook dit appartement heeft een groot dakterras.

Reserveren

Wilt u reserveren, stuur ons dan een email. Bij alle accommodaties is een lakenpakket inbegrepen.

Bar en Restaurant

6 dagen in de week kunt u genieten van ons buffet, met iedere dag een ander menu. Voor maar 12,50 euro heeft u de keuze uit 10 voorgerechten, 3 verschillende pasta’s, vlees en vis, en een dessert of koffie. Ook serveren wij diverse pizza’s, gebakken in een steenoven.

Iedere ochtend, van 8.30 tot 11.30u, serveren wij een ontbijtbuffet. Een cappucino, brioche, diverse vers gebakken broodjes, ruime keuze uit beleg en fruit voor 7,00 euro per persoon (kinderen 3,00 euro).

De volgende faciliteiten zijn aanwezig:

Wasmachine en droger. Supermarkt, gelegen aan de hoofdweg en is vanaf de camping rechtstreeks bereikbaar. Verwarmd zwembad. Kano-, kajakverhuur en 2 waterfietsen. Hotelbar en restaurant met uitstekend (ontbijt-)buffet. Op de camping en in de accommodaties zijn honden toegestaan. Gratis Wifi!